Asukastyytyväisyyskyselyn tuloksista

Kiitos palautteesta!

Mikalossa on tärkeää kerätä palautetta, jonka perusteella toimintaamme voidaan edelleen kehittää. Palautteen mukaan moneen tekijään Mikalon toiminnassa ollaan tyytyväisiä, mikä on todella kiva kuulla. Korjattavaa ja kehitettävää löytyy myös. Kokonaisuudesta voi muodostaa johtopäätöksen niin, että kaikilla osa-alueilla tapahtui parannusta edellisiin vuosiin verrattuna.

Kunkin vuoden kyselyn perusteella on nostettu joitakin asioita kehittämiskohteiksi. Edellisvuosista voi mainita ainakin piha-alueiden kunnostukset, joita on tehty merkittävissä määrin. Piha-alueiden kehittäminen jatkuu tämänkin kyselyn perusteella, asuntojen kunto ja toimivuus saavat myös omat huomionsa. Myös ohjeistusta jätteenkäsittelystä tullaan tarkentamaan sekä lisäämään.

Kyselyn tuloksia verrattiin myös muihin vuokrataloyhtiöiden vastaaviin tuloksiin. Tuloksista voidaan selkeästi todeta, että kiinteistöhuollon pitäminen yhtiön omana toimintana näkyy hyvänä onnistumisena muihin toimijoihin nähden. Alla olevasta linkistä voi tutustua tutkimustuloksiin tarkemmin.

Vielä kerran kiitos arvokkaasta palautteestanne sekä hyvää ja aurinkoista kesää!

Hannu Sormunen, toimitusjohtaja


> Tästä linkistä pääset tutustumaan kyselyn tuloksiin tarkemmin.

Asukaskyselyn arvontaan osallistujien kesken on arvottu 10 kpl tuotekoreja. Voittajiin ollaan pian yhteydessä.

Julkaistu: 8.5.2020 12:37

Takaisin